Vedd fel a kapcsolatot velünk

Szia.sk

Lana Del Rey is fellép a Szigeten

class="post-4450 post type-post status-publish format-standard has-post-thumbnail hentry category-szia tag-arctic-monkeys tag-asaf-avidan tag-aurora tag-borns tag-dua-lipa tag-featured tag-fever-ray tag-gorillaz tag-kendrick-lamar tag-kygo tag-lana-del-rey tag-mumford-sons tag-sziget"http://szia.sk/lana-del-rey-is-fellep-a-szigeten/ http://szia.sk/m22_content/uploads/2018/04/lana-del-rey.jpg1200630 Fotó: people.com http://szia.sk/category/szia/szia">sziaLana Del Rey is fellép a Szigeten By 2018-04-04">2018-04-042018-04-04http://szia.sk/lana-del-rey-is-fellep-a-szigeten/http://szia.sk/lana-del-rey-is-fellep-a-szigeten/class="post-4450 post type-post status-publish format-standard has-post-thumbnail hentry category-szia tag-arctic-monkeys tag-asaf-avidan tag-aurora tag-borns tag-dua-lipa tag-featured tag-fever-ray tag-gorillaz tag-kendrick-lamar tag-kygo tag-lana-del-rey tag-mumford-sons tag-sziget">

A friss lemezével érkező Lana Del Rey bejelentésével teljessé vált a Sziget Nagyszínpadának headliner sávja. „Minden idők egyik legjobb Sziget fesztiváljára készülünk” – mondta Kádár Tamás, a Sziget főszervezője, hozzátéve, hogy a fesztivál történetében eddig még nem fordult elő, hogy ilyen korán már lekötötték az összes főműsoridős fellépőt a Nagyszínpadra, ráadásul egy ennyire aktuális és stílusában sokszínű sztár-sort felvonultatva.

Megérkezett tehát az idei Sziget utolsó nagyszínpados headlinere is: tavaly megjelent ötödik nagylemezét és legnagyobb slágereit hozza el Lana Del Rey, generációjának egyik legnagyobb tehetsége. Az amerikai dalszerző-énekesnő melankolikus popzenéjével 2011-ben robbant be a köztudatba. Fellép a Szigeten az egyik legkülönlegesebb svéd előadó, Fever Ray, aki a testvérével alapított The Knife mellett 2009-ben mutatkozott be szólóelőadóként, második lemeze pedig tavaly jelent meg. Két multi-instrumentalista énekes-dalszerző is visszatér a Szigetre, különleges popzenéjét hozza el Børns, míg folkos-bluesos dalait Asaf Avidan. A holland elektronikus zenei élet nagyágyúja, Don Diablo is érkezik, de az indie-elektropop műfajban alkotó fiatal norvég tehetség, Aurora is látható lesz a Szigeten. Áprilisban megjelenő új lemezét hozza el Új-Zéland talán legizgalmasabb zenekara, az Unknown Mortal Orchestra. Az elektronikus zenei felhozatalt erősíti Zhu, a német DJ-producer, Tujamo, a Damian Lazarus & The Ancient MoonsJan Blomqvist és SG Lewis.

fotó: blogozine.blog.hu

Mint ismeretes, a most bejelentett világsztár mellett a Nagyszínpad fő fellépői közt ott van az Arctic Monkeys,  Dua Lipa, a Gorillaz, Kendrick Lamar, Kygo és a Mumford & Sons is. Az egyik „legerősebb” Sziget line up várhatóan több teltházas napot is hoz majd, rohamtempóban fogynak a jegyek, érdemes a programot böngészni és beszerezni a jegyeket időben.

Olvasás folytatásaHírdetés - AD22
, , , , , , , , , , , , 4450http://szia.sk/lana-del-rey-is-fellep-a-szigeten/http://szia.sk/lana-del-rey-is-fellep-a-szigeten/http://szia.sk/m22_content/uploads/2017/08/szia-nav-5.pnghttp://szia.sk/m22_content/uploads/2017/08/szia-nav-5.png"> Szia.sk
FEL