Vedd fel a kapcsolatot velünk

Szia.sk

Dalpremier: Mészáros Tamás írta meg a Kárpátok Szépe himnuszát

tv

Dalpremier: Mészáros Tamás írta meg a Kárpátok Szépe himnuszát

A videóklip alatt a 14 gyönyörű döntős lány képeit nézegethetjük

Lehet a szépséget dalba foglalni? Természetesen lehet – számtalan költő és dalíró megtette már.  A Kárpátok Szépe szervezői Mészáros Tamást és csapatát kérték fel arra, hogy megkomponálja a ‪verseny himnuszát! 

A videóklip alatt a 14 gyönyörű döntős lány képeit nézegethetjük. A dal zenéjét és szövegét Pécsváradi Zoltánnal, Pratsler Istvánnal és Velena Istvánnal közösen írták. „Két éve dolgozunk együtt, két nagylemezt tudhatunk magunk mögött. Ezalatt az idő alatt megismertük egymást. Szinte minden téren ugyanazt gondoljuk, ami a világ értékeit illeti és ez nagyon fontos” – nyilatkozta Mészáros Tamás az aTemponak.

Hogy őt kérték fel a himnusz feléneklésére nem volt véletlen. „Václav Tamással, a Kárpátok Szépe megálmodójával még tavaly nyáron beszélgettem. Mivel az előző megkeresését nem tudtam elfogadni a lemezbemutató koncertem miatt, arra gondolt, hogy mindenképpen szeretne bevonni a terveibe. Elmesélte, hogy szeretné, ha lenne még valami, ami különlegessé teszi ezt a versenyt. Így született meg az ötlet, hogy legyek én a Kárpátok Szépe ,,hangja”. Felemelő, megtisztelő érzés volt.”

A Kárpátok Szépe döntőjére február 14-én kerül sor, Dunaszerdahelyen.  

Forrás: aTempo, SziaKomárom

Még több tv

Felkapott mostanában

FEL