Vedd fel a kapcsolatot velünk

Szia.sk

Vad és szexi új Mazda CX-5

tv

Vad és szexi új Mazda CX-5

Vad és szexi, de biztonságos és takarékos. Ilyen az új Mazda CX-5.

Vad és szexi, de biztonságos és takarékos. Ilyen az új Mazda CX-5.

Ez a nyár különleges lehet Ön és családja számára. A Real-K Komárom társaság, mely a sofőrök elengedhetetlen partnere már 1997 óta, az új Mazda CX-5-öt kínálja ügyfelei számára. A sikeres kis szabadidő autó folytatja hódítását a stílusos dizájn, és az egyedi technológiák és kiegészítők széles palettájának köszönhetően. Az új Mazda CX-5-ösre a tervezők 19”-os kerekeket adtak és takarékos LED fényszórókkal látták el. Közösen illeszkednek a „KODO – A mozgás lelke” dizájnelemekbe, melyeket a gepárd erőteljes és egyenletes mozgása ihletett.

A gepárd gének ellenére azonban az új Mazda CX-5 olyan szelíd lesz a keze alatt, mint a ma született bárány. A családjára nézve értékelni fogja az i-ACTIVESENSE biztonsági rendszert, a dinamikus menetstabilizátort (DSC) kipörgésgátlóval (TCS), természetes a blokkolásgátló rendszer (ABS) elektronikus fékerő-elosztással (EBD) és vészfék rásegítővel (EBA), továbbá a légzsákok és oldallégzsákok elöl, függönylégzsákok elöl és hátul, a vészfékezés-jelző rendszer (ESS), sebességszabályozó automata és sok más.

A tágas, 503 literes csomagtér elnyel mindent, amit csak a gyerekek és a partnere belepakolnának. Ez a vadmacska házi kedvenceivel is megszeretteti magát, sőt, még az anyóssal is!

Az utazást élvezni fogja a SKYACTIV sebességváltó technológiának köszönhetően, mely biztosítja az autó vezetését hatékonyság vesztése nélkül. A fogyasztásának is biztosan örülni fog, mivel az városon kívül 4,1 liter/100 km. És hogy a CX-5-tel az utazás még szórakoztatóbb legyen, ezért ebben az autóban figyelem elvonása nélküli eszközkezelésre van lehetősége. Ennek és a 7 colos színes képernyőnek köszönhetően könnyen csatlakozhat mobiljához, melyen azonnal hozzáférhet zenéihez, a navigációhoz és további funkciókhoz.

Real-K, s.r.o.
Novozámocká cesta 3946
945 01 Komárno
Pondelok – Piatok: 08 – 17, Sobota 09-12

Predaj: 035/7777452
Servis: 0903 288 295
E-mail: real-k@real-k.sk

web: www.real-k.sk

Olvasás folytatása
Hírdetés - AD22

Még több tv

Felkapott mostanában

FEL