Vedd fel a kapcsolatot velünk

Szia.sk

Kisállatkereskedés otthona kényelméből: a Premiumdog.sk a megbízhatóság és elégedettség webáruháza

szia

Kisállatkereskedés otthona kényelméből: a Premiumdog.sk a megbízhatóság és elégedettség webáruháza

Manapság, mikor webshopok tömkelegével találkozunk percről percre az online térben, olykor nehéz lehet rátalálni az internetes áruházra, mely jó áron kínálja a valóban minőségi termékeket. A Premiumdog webáruház azonban minőséget, megbízhatóságot és kedvező árakat biztosít, köszönhetően hosszú évek tapasztalatának a kisállatkereskedés területén.

Az online áruház tulajdonosai több mint 14 évvel ezelőtt kezdték meg tevékenységüket a kisállatkereskedés területén és köszönhetően a rendkívül széles kínálatuknak, mára már nagy népszerűségnek örvendenek. Nem csoda, hiszen termékeik között a kutyák és macskák mellett rágcsálóknak és papagájoknak is kínálnak eledeleket és felszereléseket. Választékuk időről időre pedig rendszerint új és kedvelt márkákkal is folyamatosan bővül.

Kisállatkereskedés az interneten

A Premiumdog webáruházában minden olyan termék elérhető, amivel négylábú kedvenceink kedvére tehetünk. A granulátumok, konzervek és jutalomfalatok mellett a gondozáshoz szükséges termékek bő felhozatalából is egy helyen válogathatunk. A szezonális termékek között a samponoktól kezdve a kutyáink és macskáink számára magas védelmet nyújtó, különböző típusú antiparazitikumokig minden felfedezhető. A kényelmet a mindennapokban a kutyák számára a fekhelyek és a kutyaházak, míg macskák számára a különböző kaparók biztosítják. Ha pedig kirándulni szeretnénk négylábú kedvencünkkel, az elengedhetetlennek számító nyakörveket, pórázokat, hámokat és utazási kellékeket is megtalálhatjuk.

Minőségi eledel kutyák és macskák számára

A Premiumdog webshopban a legkülönbözőbb márkájú granulátumokból, konzervekből és csemegékből választhatjuk ki kutyáink és macskáink számára a legmegfelelőbbet. A vásárlók összesen több mint 30 különböző, Szlovákiában és külföldön is elismert márka közül válogathatnak. A kutyaeledelek között természetesen életkor és termet alapján is böngészhetünk, de nem feledkeznek meg az intoleranciával és allergiával rendelkező négylábuakról sem. Az Eminent Platinum termékek esetében például a hipoallergén kutyaeledelek komplett felhozatalát találhatjuk meg. A macskaeledelek kategóriája alatt 10 különböző márka közül választhatunk, melyek között olyan magas hústartalommal rendelkező konzervek is találhatók, melyek az allergiát és az intoleranciát is szem előtt tartják.  

Egyik újdonságnak számít a rágcsálók és papagájok számára kínált eledelek, amiből faj és méret alapján már most meglehetősen széles kínálat áll rendelkezésre. A háziállatok számára előállított vitaminok és gyógyszerek csakugyan megtalálhatók a weboldalon.

Tanácsadás a vásárlók számára

A webshop üzemeltetői számára egyértelműen a vásárlók vannak az első helyen, ez a filozófia pedig az oldal számos pontján visszaköszön. A vállalkozás mondhatni tálcán kínálja 14 évnyi tapasztalatát, hiszen az online tanácsadás mellett ügyfélszolgálatuk is elérhető hétköznaponként 8 és 16 óra között. Weboldalukon található blogjukból pedig újabb és újabb hasznos tanácsokkal látják el a kisállat-tulajdonosokat. A webáruház legnagyobb előnyei között a gyors ügyintézés, a termékek elérhetősége és a gazdaságos szállítás szerepel, mely 50€ fölötti vásárlás esetén ráadásul ingyenes. Időről időre pedig különböző akciókkal és kedvezményekkel is kedveskednek vásárlóik számára.

Bővebb információért érdemes ellátogatni a www.premiumdog.sk weboldalra, vagy felkeresni a Premiumdog Facebook-oldalát.

Még több szia

Felkapott mostanában

FEL