Vedd fel a kapcsolatot velünk

Szia.sk

Keress pénzt játszva – Axie Infinity, Bombcrypto, Widiland és társai

szia

Keress pénzt játszva – Axie Infinity, Bombcrypto, Widiland és társai

Képzeld azt, hogy játszol a kedvenc játékoddal, legyen az Fortnite, League of Legends, Candy Crush, stb -, majd a játékban szerzett pontjaidat pénzre tudod váltani. Ugye, hogy jól hangzik?

Ezt hozza el neked az AEY GUILD.

Az AEY egy úgy nevezett play-to-earn (P2E) közösség, ahova mindenkit szeretettel várunk aki olyan játékokkal szeretne játszani, ahol – a játékok kripto alapú rendszeréből kifolyólag – bevételt tud termelni. Scholarként, vagyis a közösség megbízásából játékot játszó személyként kb. annyi pénzt kereshetsz, ami kiegészítő keresetnek, de akár diákmunkának is tökéletes.

Hogy működik?

Azon játékok nagy része, amiknek gazdasága kripto alapon működik (blockchain technológiát használ) és pénzt lehet vele keresni, jelenleg hozzáértést és a játékhoz szükséges NFT-k megvásárlását követeli meg. Ezek az NFT-k több száz, esetenként több ezer Euróba kerülnek, így a hozzáférés ezekhez a játékokhoz nem egyszerű. Ezeket az NFT-ket kapod meg tőlünk és kezdhetsz el játszani, mint ún. scholar, majd minden hónapban elszámolunk a teljesítményed alapján. Vagyis: te játszol és kriptot “bányászol”, mi pedig az eszközök biztosításáért cserébe egy kis jutalékot kapunk tőled.

A jelentkezés Discordon történik, erre a linkre kattintva éred el a csatornát és a #scholar-application-starter szobában kell indítanod, ahogy a videóból látod.

JELENTKEZTEM, MI LESZ MOST?

Ha jelezted számunkra, hogy érdekel ez az egész, hamarosan küldünk neked pár kérdést, hogy megismerjünk, te is fel tudd tenni a kérdéseid, majd eldöntsük fel tudunk-e venni a guildbe. Igyekszünk minél több scholarnak lehetőséget biztosítani, és gyorsan növekedni, azonban nem mindenkinek tudjuk garantálni, hogy (rögtön) bekerül. Mindenképpen ajánljuk, hogy csatlakozz Discord szerverünkhöz: ott igyekszünk minden kérdést megválaszolni és aktívan részt tudsz venni a közösség életében, stream-eket nézni stb., ami növelheti az esélyedet, hogy egy szép napon te is a guild tagja legyél.

KELL FIZETNEM EZÉRT VALAMIT?

Nem (és ha valamelyik scholar programnál azt látod, hogy igen, akkor onnan menekülj!). Az AEY-hoz való csatlakozás és a játékok elkezdése teljesen ingyenes, nem fogunk tőled sohasem pénzt kérni, ha valaki mégis, kérlek jelentsd a guild leadereknek Discordon vagy emailben (scholarship@aeyguild.xyz).

Gondolj úgy a guild-re mint egy vállalat aki kiad neked egy eszközt (pl. egy taxit), amivel dolgozol, tehát pénzt keresel, majd a hónap végén megosztjátok a bevételt.

MIK AZ ELSŐ LÉPÉSEK FELVÉTEL UTÁN?

Miután bevettünk a guild-be, és kiválasztottuk, hogy melyik játékkal fogsz játszani, megkapod a játékhoz szükséges összes belépési adatot, felhasználónevet és jelszót, majd már kezdhetsz is játszani. Napi szinten kapcsolatban maradunk, hogy mindig tiszta legyen, mennyi a te, és mennyi a mi részünk, hó végén pedig elszámolunk.

VANNAK MINIMUM ELVÁRÁSOK?

Igen! Játékonként megszabjuk, hogy mennyi a napi minimum kriptovaluta mennyiség, amit el kell érj. Ezek nem teljesíthetetlen követelmények, a valóság talaján maradva, korrekt teljesítményt várunk el a guild tagjaitól.

Például az Axie Infinity esetében az elvárt SLP kvóta napi 75, vagy heti 525. Ezt többféleképpen is össze lehet gyűjteni a játékban, de erről bővebben majd személyesen, vagy a Discord csatornánkon.

De ne feledd! Ha te többet tudsz elérni, neked is mindig több pénzed lesz belőle a hónap végén.

Szintén elvárás, hogy ne legyél másik Guild tagja (vagyis nem lehet máshol scholarship-ed), és hogy ne játssz több csapattal, mert egy esetleges kizárás és NFT elkobzás a játék részéről a szabályok megsértése miatt a te felelősséged, ebben az esetben pedig anyagilag is jót kell állnod (vagyis ki kell fizesd az elbukott NFT-ket a Guildnek).

MEGMUTATJÁTOK HOGY MŰKÖDNEK A JÁTÉKOK?

Természetesen, sőt, Discordon streamelés közben még segítünk is, ha elakadnál valahol, vagy szeretnél jobb lenni az adott játékban. Ne feledd: nekünk is érdekünk, hogy minél jobb legyél!

MENNYI IDŐT VESZ IGÉNYBE?

Nos, ez játéktól függ. Például Axie Infinity esetében tapasztalataink alapján, a napi minimum elvárások teljesítéséhez az első hetekben körülbelül 3 óra kell, de ahogy fejlődsz, ez egyre kevesebb lesz. Itt ha átlag napi 2 órát szánsz rá, akkor nem fogsz nagyon mellé lőni.

MILYEN ESZKÖZÖK KELLENEK HOZZÁ?

Minden játék amit támogatunk fut iOS és Android mobileszközökön, valamint Windows PC-n és Mac-en is. Ezek közül legalább eggyel kell rendelkezned, valamint erősen javasolt a szélessávú internet hozzáférés is.

HOGYAN KAPOK FIZETÉST?

Jelenleg a játék során kriptovalutát “termelsz” (tulajdonképpen bányászol), amit egy tárcában tárolunk. Ezt te is bármikor nyomon tudod követni, lekérdezheted, hogy éppen mi az aktuális “egyenleged”. Mivel minden játékunk kriptovalutája be van már vezetve kriptotőzsdékre, ott az árfolyamot is tudod követni percre pontosan, így ki tudod számítani, éppen mennyi pénzt tudsz majd felvenni a hónap végén.

Jelenleg kriptovalutában tudjuk a részesedésedet kifizetni, természetesen azt is megmutatjuk, hogy miként tudsz saját kriptotárcát csinálni, hogyan tudsz kriptovalutát adni-venni, és miként tudod kiutalni ezeket saját bankszámládra.

Amennyiben már tőlünk is euróban szeretnéd felvenni a fizetésed, kérjük jelezd és megbeszéljük ennek a módját, azonban tapasztalataink alapján a kriptoval jobban jársz.

MENNYI AZ ANNYI?

A kriptovaluták nagyon volatilis dolgok (értsd: percről-percre változik az árfolyam, és senki nem tudja megjósolni, hogy holnap mi fog történni), tehát lesznek hónapok amikor jobban, és lesznek hónapok, amikor rosszabbul keresel. 70%-30% arányban fogsz osztozni velünk a havonta megkeresett kriptovalutákon, 70% a te részed, 30% a miénk.

Nézzünk egy példát! Vegyük az Axie Infinity-t – ahol SLP a kriptovaluta neve, csekkold például a coingecko.com-on -, a következőképpen nézhetnek ki egy hónap végén a számok:

Napi 75 SLP
1 hónapon keresztül = 30 nap
SLP árfolyam = USD 0.1
Részesedésed: 70%
Összesen: ((30*75)*0.1)*0.7= USD 157.5, mindez kb napi 1.5 óra “munkáért”.

HÁNY JÁTÉKOT TÁMOGATTOK?

Abban hiszünk, hogy mindenkinek a legstabilabb bevételi forrást tudjuk nyújtani, így első körben az Axie Infinity nevű játékkal tudsz majd játszani. Ez egy Pokémon Go-hoz hasonló, aranyos karakterekkel rendelkező világ, ahol az AI és más játékosok ellen is játszanod kell.

A közeljövőben azonban még több játék támogatását tervezzük, hogy mindenki megtalálhassa a magáét, íme egy lista:

Gods Unchained, F1 Delta Time, Illuvium, CryptoBlades, My Defi Pet, Guild of Guardians, Lost Relics, Star Atlas …és még sorolhatnánk

Ha bármi kérdésed van még a programmal kapcsolatban, akkor keress meg bátran a következő helyeken:

AEY GUILD:
https://bit.ly/3K1dfvD

Nextgen Games Youtube csatorna:
https://bit.ly/3t0Y0N7

Nextgen Games Discord server:
https://bit.ly/3K3JJoO

Play to earn játék streamek minden nap a Twitchen:
https://bit.ly/3ffi2vm

Még több szia

Felkapott mostanában

FEL