Vedd fel a kapcsolatot velünk

Szia.sk

Az ír banda megszelídítette a technika ördögét

lookmag

Az ír banda megszelídítette a technika ördögét

A facebookos élő bejelentkezések a legtöbb esetben kellemetlenségekkel, javarészt késéssel járnak. Az ír The Academic banda viszont lenyűgöző módon használta ki ezt az általános problémát.

Ha már valaha is próbálkoztunk konferenciahívással, valószínűleg nem kerülhettük el a bosszankodást, melyet a videóban beálló rövid késések okoztak. A legkisebb mértékben jelentkező ilyen hibák is nagy részben tehetik élvezhetetlenné a beszélgetést. Arról nem is beszélve, ha több másodperces késés áll be.

A legtöbben megtanulnak ezzel élni, az ír The Academic banda viszont úgy döntött, inkább előnyükre fordítják a dolgot. A facebook live videó hangi és képi késését kihasználva egy „loop verziót” készítettek a „Bear Claws” nevezetű dalukból. A megvalósítás alapja egy pofonegyszerű ötlet volt, de megvalósítása annál nagyobb koncentrációt és odafigyelést igényelt. A banda egy facebookos élő bejelentkezésen keresztül kezdett el játszani, ezt vetítették saját maguk mögé, ezáltal végtelenítve az egyes hangsávokat. Az idő előrehaladtával pedig egyre érdekesebb és komplexebb dalt kapunk ennek eredményeként.

Íme az említett videó:

A felvételt nézve megállapíthatjuk, ennél zseniálisabb módon valószínűleg már nem is lehetne megfogni egy technikai hibát.

 

Olvasás folytatása
Hírdetés - AD22
Ezek is tetszhetnek...

Még több lookmag

Felkapott mostanában

FEL