Vedd fel a kapcsolatot velünk

Szia.sk

Mi az a kriptopénz és hogy juthatunk hozzá? – Bevezetés a blockchain világába, videóval

szia

Mi az a kriptopénz és hogy juthatunk hozzá? – Bevezetés a blockchain világába, videóval

Mi az a kriptopénz? Mivel hódítja meg a fél világot? És egyáltalán hogyan juthatunk hozzá a kriptopénzhez? Többek között ezekre a kérdésekre is választ kaphatunk abból a videóból, amelynek témája az egyre több embert rabul ejtő kriptovaluta világa. 

Nem meglepő, ha úgy érezzük, sorozatosan szembejön a kriptovaluta, a blockchain és a bitcoin fogalma. Habár a kriptopénz története egészen az 1980-as évekig nyúlik vissza, igazán nagy népszerűségnek csak a közelmúltban kezdett el örvendeni. Ezzel párhuzamosan folyamatosan hallani történetekről, mely során hétköznapi emberek hatalmas vagyonokat kerestek a kriptopénz befektetésükkel. A digitális eszközök megítélése azonban rendkívül vitatott. Az egyik neves közgazdász jó szívvel ajánlja, a másik óva int mindenkit, hogy belevágjon és úgy gondolják, a befektetés nagyon kockázatos. De mi az igazság, és egyáltalán mi is az a kriptopénz? Mi az oka annak, hogy lassan a vízcsapból is ez a téma folyik? Mennyire könnyű vagy nehéz ezen a piacon megállni a helyét egy új befektetőnek?

Kallós Péter, az ismert crypto vlogger elkészített egy oktatóanyagot, melynek segítségével egyszerűbben és tapasztaltabbak által vezetve merülhetünk el a digitális fizetőeszköz világában. Az oktatóanyaghoz a következő linkre kattintva lehet hozzájutni:

https://cryptooktatas.hu/vasarlas/cryptotippek

Az oktatóanyag bevezető videója pedig itt látható:

Még több szia

Felkapott mostanában

FEL