Vedd fel a kapcsolatot velünk

Szia.sk

A Star Wars figurák hétköznapi élete

lookmag

A Star Wars figurák hétköznapi élete

Ilyen az, amikor Darth Vader megfázik

Közeledik a Star Wars-széria hetedik epizódja, az Az ébredő Erő c. film világpremierje, amely kivételesen egy napra fog esni (december 18.) a magyarországi és a szlovákiai premierrel is. Elképesztő az érdeklődés: még az Oscar-gálákra sem készülnek akkora felhajtással, mint erre a Hollywood Boulevard környékén. Egyesek már napok óta sorban állnak a Hollywood Boulevardon, sőt, ott is éjszakáznak, csak hogy elsők közt tekintsék meg a filmet, amely minden bizonnyal a világ legnézettebb filmje lesz: az előrejelzések szerint megdönti az Avatar bevételi rekordját, és eléri a hárommilliárd dolláros álomhatárt is.

Nos, egy ideje már minden tele van Star Wars-szal, már mindenki ezzel foglalkozik. De vajon milyen lenne a film kultikus figuráinak hétköznapi élete? Összegyűjtöttük a szerintünk legpoénosabb fényképeket, amelyek ebben a témában születtek.

Forrás: boredpanda, whudat, apparatusmag

Darth-Vader-daily-life-by-Paweł-Kadysz-9 Darth-Vader-daily-life-by-Paweł-Kadysz-17-768x1024 starwars3 starwars5 starwars6 starwars9 starwars10 starwars11 starwars12 starwars13 starwars14 starwars15

Még több lookmag

Felkapott mostanában

FEL