Vedd fel a kapcsolatot velünk

Szia.sk

Csallóközi drogmaffiára csapott le a NAKA

szia

Csallóközi drogmaffiára csapott le a NAKA

Fegyvereket és nagy mennyiségű drogot foglaltak le

Kedden (2016. november 29.) reggel Dunaszerdahelyen, Nagyabonyban, Hodosban és Pozsonyban razziázott a Nemzeti Bűnüldözési Ügynökség (NAKA). A rendőrség összesen fél kiló kokaint és pervitint (metamfetamin) foglalt le, amely 3000 egyszeri adag kábítószernek felel meg, és amelynek feketepiaci értéke mintegy 23 ezer euró. Ezen kívül lefoglaltak három lőfegyvert, lőszereket is.

Csallóközi drogterjesztőkre csapott le a NAKA

Kokaint, metamfetamint, és fegyvereket is találtak a Nemzeti Bűnüldöző Ügynökség kommandósai a Dunaszerdahelyen, Nagyabonyban, és Hodosban tartott keddi házkutatások során. Csallóközben élő albánokat és helyieket is letartóztattak. Részletek: http://parameter.sk/lecsaptak-csallokozben-mukodo-alban-drogmaffiara

Posted by parameter.sk on 2. december 2016

Az akció során 12 embert vettek őrizetbe, akik közül hét személyt nem először gyanúsítanak meg kábítószer-kereskedelemmel. Ezen hét személy közül négyen szlovák állampolgárok – Tomáš K., Silvia D., Sz. Ladislav, G. Attila. Hárman azonban a Csallóközben élő albán állampolgárok – Elvir I., Gazmend I. és Lirim H. A gyanúsítottak 10-től 15 évig terjedő börtönbüntetést kaphatnak.

Forrás: Paraméter

dsc_0062_1 dsc_0120_1 dsc_0134

Még több szia

Felkapott mostanában

FEL