Vedd fel a kapcsolatot velünk

Szia.sk

Érdekel a modell karrier? Szépségműhely a divatszakma jeles képviselővel

szia

Érdekel a modell karrier? Szépségműhely a divatszakma jeles képviselővel

A divatszakma hazai és magyarországi jeles képviselői osszák meg veled tudásukat. Ne maradj le róla! 

Érdekel a modell karrier? Kacérkodsz a gondolattal, hogy egy szépségversenyen indulj? Régóta dédelgetett álmod, hogy híres divattervezők ruháiban vonulj a kifutón? Belevágnál, de nem tudod, hogy kezd? 

Kiss Kósa Annamária, a Felvidék Szépe szépségverseny főszervezője, a Koka Fashion divatmárka megalkotója két napos, csoportos képzést indít Dunaszerdahelyen, a Thermalpark hotelben. Annamária a divat és szépségszakma hazai és magyarországi jeles képviselői szólította meg, hogy megosszák veled tudásukat. Ne maradj le róla! 

Fotó: Baros Róbert

A profi csapat  kihozza belőled a maximumot! Megtanulod az alapokat, befutott modellek mesélnek tapasztalataikról, a gyakorlati tudás mellett elméleti alapismereteket is elsajátíthatsz, tanácsot kapsz, melyik ügynökségnél próbálkozz és milyen portfóliót állíts össze.

Megtanítanak a kifutón vonulni, fürdőruhában pózolni, megmutatják, hogy készíts egy gyors és laza sminket, mit kezdj a hajaddal, és elsajátíthatod azt is, hogy milyen alkalomra, milyen ruhában jelenj meg, alkatodnak és színtípusodnak megfelelőén.

A szépség belülről fakad, így a képzés nagy hangsúlyt fektet az önbizalmad megerősítésére is, hogy higgy magadban és bátran nézz szembe a modell szakma kihívásaival.

Ha egy ugródeszkát keresel a szépségversenyek, modellek világában, akkor ott a helyed!

Jelentkezz, ha szeretnél magabiztosabb lenni és profik segítségével elsajátítani azokat a szépségtrükköket, amiket remekül tudsz kamatoztatni akár a kifutók világában éppúgy, mint a mindennapi életben.

Amit kínálnak:

  • Stílustanácsadás – bevezetnek a sikkes öltözködés rejtelmeibe, megmutatják, mit viselj milyen eseményre. Színek, fazonok, divat, trendek és örök darabok. Megmutatjuk mind!
  • Hajstyling, sminktanácsadás – megismerkedhetsz a sminkelés elméleti és gyakorlati részeivel is. Elsajátíthatod az arcodhoz legmegfelelőbb és legegyszerűbb smink és frizura elkészítését, hogy mindig tökéletes legyen a megjelenésed.
  • Járás oktatás – elsajátíthatod a helyes testtartást és bevezetünk a kifutókon követelt járáskultúrába és színpadi mozgásba.
  • Karrier tanácsadás és önmarketing – tanácsot kapsz,  milyen modell ügynökségekhez regisztrálj, milyen portfóliót készíts, elmondják, melyik szépségversenyen milyen követelmények vannak és tanácsot adnak abban is, hogy „tűnj ki” és hogyan használd a közösségi médiát.
  • Profi divatfotó (1db portré kép 1 db egész alakos kép) – két napos képzésen profik segítségével készíted el a sminked és hajad, utána pedig egy elismert divatfotós készít rólad egy fotósorozatot.

Fotó: Köő Adrien

Neked is ott a helyed a Szépségműhely mentorprogramban, ha elmúltál már 15, de nem vagy még 25 éves.

Jelentkezz még ma, és tanulj te is november 3-4-én a Szépségműhelyben!

A két napos foglalkozás bevezető ára 129 euró (amely magába foglalja a meleg ebédet és a frissítőt is).

Olvasás folytatása
Hírdetés - AD22
Ezek is tetszhetnek...

Még több szia

Felkapott mostanában

FEL