Vedd fel a kapcsolatot velünk

Szia.sk

Összekuszált a Felfedező hírfolyam? Mutatunk rá megoldást

szia

Összekuszált a Felfedező hírfolyam? Mutatunk rá megoldást

A Facebook legutóbbi újítása jelentősen átformálta a közösségi oldalt, bonyolultabbá téve a felhasználók böngészését. Erre kínálunk most egy megoldást, aminek eredményeképp ismét azt láthatod, amit igazán szeretnél.

A Facebook üzemeltetői nem első alkalommal választják pár ország mellett Szlovákiát (és Magyarországot) a legújabb módosítások tesztelésének helyszínéül. A legutóbbi átalakítás azonban jelentősen befolyásolja és módosítja a felhasználóhoz eljutó információkat, hiszen a kedvelt oldalak mostantól egy teljesen új fülön, az ismerőseink bejegyzésétől elkülönítve jelennek meg. Ennek köszönhetően pedig nem ritka esetben olyan hírektől eshetünk el, amelyeknek szívesen a birtokában lennénk.

A következőkben felvázolt és teljesített 5 lépés után azonban a „Rakéta” előtti időszak nagy részét vissza tudjuk varázsolni.

  1. Elsőként válasszuk a bal oldalon található Felfedezés menüpont alatt található Ismerőslisták fület.
  2. A Lista létrehozása opcióra kattintva létrehozhatunk egy egyedi csoportot, melynél mi adhatjuk meg, hogy kinek a post-jai jelenjenek meg. Figyelem! Itt még csak személyeket adhatunk hozzá a listához. Így válasszunk ki tetszés szerint pár ismerősünket. FONTOS! Az ismerősök felvétele nélkül létrehozott lista nem fog működni. 
  3. A lista létrehozása után már lehetőség nyílik szerkeszteni is azt a Lista kezelése -> Lista módosítása menüpont alatt.
  4. Az Ezen a listán legördülő opcióra kattintva ismerősök mellett már oldalakat is hozzáadhatunk létrehozott listánkhoz.     
  5. Végül kattintsunk a Befejezésre. Pár perc eltelte után megjelenik a listán szereplők által közzétett tartalmak.

A befejezés után valószínűleg nem fognak egyből megjelenni a tartalmak. Pár perc várakozás és a oldalfrissítés után azonban előugranak az általunk érdekesnek ítélt tartalmak.

A probléma megoldásának ötlete a blog.mindshare.sk oldalhoz kötődik.

Olvasás folytatása

Még több szia

Felkapott mostanában

FEL