Vedd fel a kapcsolatot velünk

Szia.sk

Pazar szereposztással, újra a Felvidéken a legendás István, a király rockopera

szia

Pazar szereposztással, újra a Felvidéken a legendás István, a király rockopera

A látványos showelemekkel tarkított nagyszabású produkció, a Fogjunk össze a MagyaROCKért nap keretein belül elevenedik meg augusztus 29-én, a diósförgepatonyi Slovakia Ring-en. A Nemzeti Lovas Színház társulata, parádés szereposztásban hozza el nekünk a legnépszerűbb magyar rockoperát, az István, a királyt.

A magyar történelmi események által ihletett klasszikus darabot, Pintér Tibor rendezésében viszi színpadra a társulat. A címszereplő bőrébe, a mindenkori István, Varga Miklós bújik, aki a legendás szereposztásban is a főszerepet játszotta. A lázadó fővezért, Koppányt pedig a felvidéki Vadkerti Imre fogja alakítani. Mellettük az előadásban olyan közönségkedvencekkel is találkozhatunk, mint Makrai Pál, Janza Kata, Papadimitriu Athina és Mohácsi Márk.

“A nézők egy egyedülálló lovas előadással találkozhatnak majd, melyből az elképesztő táncos mutatványok sem hiányoznak” – mondta Pósfay Péter, az esemény egyik főszervezője, az All in Koncert szervezőiroda munkatársa.

A szervezők azért is döntöttek a produkció Szlovákiába hozatala mellett, mert térségünkben kimondottan rég láthatta a közönség az István, a király rockoperát.

“Dunaszerdahelyen utoljára a 90-es években élhettük át a produkció nyújtotta élményeket, de a komáromi, A társulat televíziós műsor színészei által bemutatott darabnak is már 10 éve. Azóta Szlovákiában ilyen nagyszabású István, a király nem volt, lovas előadásban pedig most láthatja majd először a felvidéki közönség a darabot. A nagyszabású show ráadásul ennek megfelelően egy hatalmas színpadon elevenedik majd meg” – nyilatkozta Pósfay Péter.

Az előadásra való hangolódás már a délutáni órákban megkezdődik, a szervezők ugyanis egész napos programokkal várják az érdeklődőket a magyarság jegyében, melyek szabadon igénybe vehetőek a belépőjegy birtokában. A főszervező ezzel kapcsolatban elmondta: “Az előadás előtt különböző gyermek- és családi programokkal, íjászattal és jurtaállítással is várjuk a látogatókat. A program még bővülni fog, ezért érdemes figyelemmel kísérni weboldalunkat és Facebook oldalunkat. A gyerekek számára 10 éves korig a nappali programokra és az előadásra is ingyenes a belépés. 10-től 18 éves korig diákjegy kapható, míg 65 éves kor felett szintén kedvezményes áron válthatnak jegyet az előadásra.”

Az eseményre szóló belépőjegyek árusítása már zajlik a ticketportal.sk hálózatában és az elővételes helyszíneken.

“Már most látszik, hogy óriási az érdeklődés az esemény iránt. Az early bird jegyek szinte pillanatok alatt elfogytak. Kedvezményes árú jegyek viszont még továbbra is kaphatók, de érdemes minél hamarabb beszerezni őket” – tette hozzá Pósfay Péter.

Bővebb információért érdemes ellátogatni a produkció hivatalos weboldalára, az istvanakiraly.sk-ra vagy a szervező iroda Facebook oldalára. 

MagyaROCK! ??️ Férfiak és asszonyok! Hallgassátok Koppány vezért!Találkozzunk augusztus 29-én, az ÉVTIZED LEGNAGYOBB FELVIDÉKI ? István, a király ? előadásán a dióspatonyi Slovakia ringen!Jegyek már 15 €-tól kaphatók ?➡️ Online jegyelővétel a Ticketportal hálózatában itt ➡️ https://goo.gl/XNxE2TOffline jegyelővétel az alábbi helyeken:? Dunaszerdahely – Zerda, Turul, Focus music shop ? Somorja – Molnár könyv? Galánta – Molnár könyv? Vágsellye – Molnár könyv? Ipolyság – Hero´s Cafe and Bar? Komárom – Diderot könyvesbolt? Érsekújvár – TIK iroda? Web: www.istvanakiraly.sk? Csatlakozz az eseményhez: István a király – nagyszabású rockopera a Slovakia ringen

Uverejnil používateľ All in Koncert Utorok 14. august 2018

 

Olvasás folytatása
Hírdetés - AD22
Ezek is tetszhetnek...

Még több szia

Felkapott mostanában

FEL