Vedd fel a kapcsolatot velünk

Szia.sk

A zsűri csak tátotta a száját, amikor meglátták, mit tudnak a gútai lányok!

szia

A zsűri csak tátotta a száját, amikor meglátták, mit tudnak a gútai lányok!

A JOJ TV tehetségkutató műsorának döntőjében a gútai teremkerékpáros lányok!

Bejutottak a döntőbe a gútai teremkerékpáros lányok a JOJ TV tehetségkutató műsorában! A szlovák kereskedelmi televízió Česko Slovensko má Talent (szabad fordításban: Cseh-Szlovákiának van tehetsége) vasárnap esti adásában remekeltek a lányok.

A lányok – Vincze Alica, Szabó Dóra, Glofák Viktória és Domin Henriett – a Gútai Teremkerékpár Klub tagjai. Ez az egyetlen olyan sportklub Szlovákiában, amely művészi kerékpározással is foglalkozik. A négyes (esetenként változó tagokkal) már évek óta az Európa- és világbajnokságok dobogósai.

Diváci skandovali "zlatý buzzer" a Jakub ho nečakane naozaj stlačil! O krásne vystúpenie sa postarali dievčatá z Kolárova. ? ?Celé vystúpenie nájdete tu: http://bit.ly/ZlatyBzuciakJakubPrachar

Posted by ČESKO SLOVENSKO MÁ TALENT on 3. október 2016

Tavaly szintén megpróbálkoztak a Česko Slovensko má Talent című műsorral, nagy sikert aratva. Azonban akkor a pozsonyi középdöntő helyett az épp megrendezésre kerülő malajziai világbajnokságra utaztak, ahol bronzérmesek lettek.

Szintén tavaly azzal egy hét alatt több millióan tekintették meg a YouTube-ra feltöltött videójukat.

A lányokat – és e gyönyörű, különleges sportág legjelesebb európai képviselőit – a következő hétvégén, 2016. október 8-án élőben is megnézheted a komáromi Sportcsarnokban!

HDA

Még több szia

Felkapott mostanában

FEL