Vedd fel a kapcsolatot velünk

Szia.sk

Az anya úgy döntött, hogy átalakítja az összes hiperszexuális babát, amely kezébe kerül! Nézze meg, hogyan csinálja…

lookmag

Az anya úgy döntött, hogy átalakítja az összes hiperszexuális babát, amely kezébe kerül! Nézze meg, hogyan csinálja…

Egy édesanya úgy döntött, hogy új életed ad a játékgyártók által forgalmazott beteges és valótlan kinézetű játékbabáknak. Elképesztő sikere lett az egész világon!

14

Kedves olvasó, annak az időnek vége, amikor ártatlan játékbabákat lehet vásárolni, amelyek valódi gyermeki arcot ábrázolnak. Ha jobban megnézzük a játékgyárak által forgalmazott babákat, akkor rádöbbenünk, hogy ezekben semmi sem természetes, csak hiperszexualitásra vagy nimfomániára ösztönzik vele a gyermekeket. A nagy ajkak, kifestett szemek, túlzottan kitépett szemöldökkel a gyerekek hamis képet kapnak az igazi szépségről!

23

Tényleg azt szeretnénk, hogy gyerekeinket becsapják, és hamis képet alkossanak az életről? Valószínű, hogy egyetlen szülő sem szeretné ezt. Sonia Singh úgy döntött, hogy tenni fog valamit ennek az érdekében és egyszerűen elkezdte eltávolítani a sminket a játékbabákról. Eleinte csak hobbinak indult Sonia Singh számára, hogy az eltúlzott arányokkal rendelkező Bratz játékbabáknak gyerekbarátabb külsőt festett. Ma már az egész világon akadnak rajongói.

24

Az ausztrál művész anyuka 2$-ért (600Ft) vállalja, hogy sokkal barátságos megjelenésűre alakítja a megvásárolt babákat. Olyan játékokat készít ezekből, melyek egészségesebb, természetesebb megjelenésükkel jó hatással vannak a gyerekeik énképére és értékítéletének fejlődésére. Az átalakítás során oldószereket használ, amellyel eltávolítja a fölösleges festékeket, majd teljesen átfesti az arcvonásokat. A változásra érdemes egy pillantást vetni.

22

A játékbaba mosolya sokkal természetesebb lett, és nincsenek eltúlzott és aránytalan arcvonások. Figyelme a ruhákra is kiterjed. A babák ruhatárát is lecseréli, ebben édesanyja segít neki, aki a játékok testalkatához köt új darabokat. Egy babának semmi köze a szűk, ráfeszülős nadrágokhoz és szoknyákhoz. Nincs szükség arra, hogy a játékbabák ilyen ruhákat viseljenek.

16

Férje biztatására kiposztolt néhány képet az átalakított babákról és nem is gondolta, hogy milyen sok rajongója lesz.

13

Az elején csak a közeli barátainak hívta fel a figyelmét, mára azonban már szinte sorban állnak az átalakulásra váró játékbabák. Hihetetlen! A modern megjelenésű babák most várólistán vannak, hogy újjászülethessenek.

12

Ez a történet azt bizonyítja, hogy a fogyasztói társadalom sokszor fölösleges dolgokkal bombáz bennünket. Sonia egyike azoknak az embereknek, akik tettek valamit annak érdekében, hogy ez ne így legyen. Ez az édesanya nemrég első díjat nyert egy nemzetközi verseny (Etsy Desing Awards). Reméljük, hogy ezzel a tettével nagy hatással lesz az egész társadalomra és a játékiparra egyaránt.

11

Sonia Singh jövedelme egy részét olyan alapítványoknak adományozza, akik a nők jogaiért harcolnak.

10

Egy nemes, szép és szükséges kezdeményezés. Reméljük, hogy pozitív eredménye lesz gyermekeink jövőjére nézve!

9

Kérjük, hogy támogassa egy megosztással Sonia, a fogyasztói társadalommal szembeni harcát!

Forrás: www.buzzblog.eu

8 6 4 3 2 1 21 20 19 18 17 15

Olvasás folytatása
Hírdetés - AD22

Még több lookmag

Felkapott mostanában

FEL