Vedd fel a kapcsolatot velünk

Szia.sk

Underground sztárdj-k a Soundon

szia

Underground sztárdj-k a Soundon

Az underground DJ-világ bázisai idén is felépülnek a Balaton Soundon. Lesz ELROW és The Club is.

A népszerű ELROW, a karneváli hangulatú parti folyam alapvetése, a világ legkedveltebb, rendkívül látványos showsorozata, az itthon is már méltán népszerű ELROW ismét dedikált helyszínnel jelentkezik a Balaton Soundon.

A német elektronikus zene underground “kisistene”, Paul Kalkbrenner, a kétszeres DJ Awards díjas Jamie Jones, a brit DJ duo, a Camel Phat, a Németországból érkező DJ, a Claptone, a Grammy-jelölt, Nic Fanciulli, a női vonalat erősítő német DJ, Monika Kruse, karrierjét a legendás Vibration Clubban indító Nick Curly, a svájci Andrea Oliva, az ibizai székhelyű DJ, Chelina Manuhu, a francia DJ W!ld, a dance elektronika nagymestere, Detlef vagy a spanyolországi Wade.

A tavalyi Clubs On The Beach és a Heineken Beach összeolvadásából született meg 2019-re a “TheClub” koncepciója. Egy modern elektronikus zenei klub arculatát és hangulatát idézi majd a részben a Balaton vízére felépített helyszín, ahol a nemzetközi underground elektronikus zenei szcéna ikonikus alakjai lépnek fel a fesztivál 5 napja alatt: Marco Carola, The Martinez Brothers DJ duo, a Deep Dish alapító, Dubfire, DJ Hernán Cattáneo, Deborah De Luca, a Matador, Frans Zimmer,alias Alle Farben, Egbert, Eelke Kleijn valamint, Nusha.

A Morning Sound’ programja ugyanitt, a hajnali 6 órás hivatalos programzárás után induló afterpartit hozza vissza a fesztivál vérkeringésébe.

Még több szia

Felkapott mostanában

FEL